Velkommen til Cetonia - håndværk med indsigt

Professionelle vindues-, døre- og facadeløsninger i høj kvalitet, udviklet og leveret i tæt dialog med bygherre og arkitekt

Cetonias speciale: Projekttilpassede løsninger

Vi producerer udelukkende til ordre, og på basis af et veludviklet og gennemarbejdet grundsystem er Cetonia i stand til hurtigt og effektivt at udvikle projekttilpassede løsninger i tæt og grundig dialog med vore kunder.

Det sikrer en korrekt og fejlfri samlet leverance – til tiden og på aftalt sted på byggepladsen.

Cetonia er en del af FP Gruppen.
Det sikrer konkurrencedygtige og komplette styrker til dit byggeri.

En komplet produktbredde og egenproduktion af aluminium-, træ- og glasløsninger, giver dit byggeri uovertruffen og løsningsorienteret kvalitet og leveringssikkerhed - fra én samlet leverandør.

Cetonia og FP Gruppen tilbyder gennemtestede vinduer, døre og facadeløsninger i træ-alu, alu-glas og plast, som alle opfylder de stigende klimakrav.

Specialløsninger til lyd- og lysafskærmning samt i høje sikkerhedsklasser med adgangskontol m.m. Brandsikrede vinduer og døre inkl. brandventilation og naturlig ventilation. Glastage og specialløsninger, også i ekstra store formater til komplette facader m.v.

Alt sammen koordineret og leveret via din Cetonia ansvarlige projektleder.

Vi er stolte af vores produkter, og Cetonia er beviset på, at godt håndværk, omhu og produktion i stor skala sagtens kan gå hånd i hånd.

Vi er bevidste om vores klimaansvar og byggeriets miljøaftryk, og vores produkter er produceret med størst muligt hensyn til miljø og klima, uden at gå på kompromis med kvalitet og levetid.

The continuing success

Garanti og levering

Beskrivelse af leveringsbetingelser. 

The continuing success

Montage 

Monteringsvejledning

The continuing success

Service

Serviceformular

The continuing success

Drift og vedligehold

Vejledning til drift og vedligehold.